Porträttfotografering

Porträttfotografering kan innehålla allt från kärlekspar, familjer, bebisar, syskon, farföräldrar eller barn som ännu inte bosatt sig utanför magen. Oavsett vad älskar jag att jobba med lek och bus - oavsett ålder! Kan i och för sig bli något svårt att hitta en bra lek för barnet i magen, men ni förstår min poäng ;)
Dessa paket är också populära för kärlekspar.

Mitt mål är att fånga riktiga känslor och naturliga ögonblick. En bra fotografering handlar om att ha kul och inte om att tvinga fram stela poseringar. En fotografering ska alltid lämnas med bra känslor i magen!

Jag är väldigt lättsam, social och oblyg och kan garantera att det här blir skitkul!

Denna delen av hemsidan uppdateras fortfarande, snart kommer fler bilder!

 

Lifestyle-fotografering?

Julbak? Vattenspridare i trädgården? Pulkabacken? Ett-års-dag?
Lifestyle-foto handlar om att fotografera och dokumentera vardagen och blir populärare för varje år som går.

Det ger en varm och äkta känsla och fångar det som gör just ert liv till vad det är. Att fotograferas hemma eller i situationer där man är mer bekväm och avslappnad leder till väldigt härliga och naturliga bilder. Det finns ingen tidspress och även om man märker min kamera runt halsen då den är lite svår att dölja helt så känns det hela väldigt naturligt. Hoppande barn i sängen, myskläder i soffan, kyssar vid köksbänken eller kojbygge i barnens sovrum - precis som det ska vara.

Och säg till om ni vill att jag tar med mig mina godaste veganska kakor till fikat!På en perfekt höstdag fotograferade jag dessa två lovebirdsen. Robin och Sofia väntade på att få gifta sig på nyårsafton - i Malaysia! Det var därför extra kul att få göra en fotografering innan de åkte iväg. Jag hade lekar på g som alltid för att undvika stela poser men det behövdes verkligen inte. Kärleken mellan de här två går att ta på. Detta är en av mina favoritfotograferingar. Här ser ni ett urval av bilderna från dagen.

 
 

Trots bara några månader gammal fäste Astrid direkt blicken på min kamera. Jag älskar att fotografera barn. De är så nyfikna, reagerar på små ljud och är lätta att få att skratta. Och framförallt blir det aldrig några stela poseringar. Precis som vi vill ha det! Robin och Linnea har skapat denna pärla och vi hade en så himla mysig dag ihop. Här är ett urval från dagen.

 
 

Sambamusik och dans, lego, böcker och en himla massa spring! Det var vad jag möttes av när jag hälsade på Elise och hennes pappa Joel för en fotografering i lifestyle-anda en förmiddag i januari. Det är något särskilt att vara med sådär i vardagen. Inga krussiduller, bara livet, precis som det är - precis vad “lifestyle photo” handlar om.
Och är man såhär lätt att fotografera är det ju verkligen inte några problem! Hur söt får man vara egentligen?

 
 

Att fotografera Kim och hennes underbara familj visade sig vara bland det enklaste jag gjort som fotograf. Lek, såpbubblor, spring och skratt. Bilder på barn, precis som de är, tycker jag är bland det absolut roligaste att fotografera. Och trots att jag är fotografen kan jag självklart fortfarande vara med och leka! Jag är bara lite långsammare än resten ;)

 
 

Familjen Lundqvist mötte mig i Vinterviken för att ta lite familjeporträtt. Här ser ni ett urval av bilderna.
Den hoppandes framför byggnaden är en av mina all time favorites och visar verkligen hur lätt det var att fotografera Lundqvistarna. Denna familjen har värme så det blir över till alla som vill ha. Så himla fin familj!

 
 


1 (1 av 1)-205.jpg


 

Stor

• 1 timme sammanhängande fotografering

•20 högupplösta bilder

• I ett webbgalleri med alla bilder från dagen kan ni enkelt välja ut era 20 favoriter som ingår i priset, och självklart går det att välja till fler i efterhand om så önskas.

• Detta paket går att boka i Stockholms län
eller när jag befinner mig i någon annan stad.

2 500:-


 
 


Större

• 1 - 1,5 timme sammanhängande fotografering

•40 högupplösta bilder

• I ett webbgalleri med alla bilder från dagen kan ni enkelt välja ut era 40 favoriter som ingår i priset, och självklart går det att välja till fler i efterhand om så önskas.

• Bildspel med musik att visa nära & kära

• Res- och eventuell boendekostnad tillkommer i detta paket
om fotograferingen sker över 10 mil utanför Stockholms län eller i staden jag befinner mig i.

6 000:-


  

Störst

• 3 timmar sammanhängande fotografering

Här har vi paketet med allt!
Perfekt vid släktkalaset eller för familjen som vill ta bilder på olika platser och i olika kläder. Kanske hänger jag med en dag vid stugan, när granen kläds och pepparkakorna bakas - det är helt upp till er! Eller varför inte ge bort fotograferingen som studentpresent där jag kan följa med från utspring till mottagning.

• Alla bra bilder från dagen levereras högupplösta på usb i en vacker
träbox.

• Fotobok i vackert linne.
Boken är 21x21 cm och har 15 uppslag med
underbar matt finish.

• Bildspel med musik att visa nära & kära

• Eventuell boendekostnad för fotograferingar utanför Stockholms län tillkommer.

15 000:-