Hej!Det är lika bra vi börjar med det som brukar få flest att reagera med stora ögon: jag hatar kaffe och är inte särskilt förtjust i te. Nu när vi fått det ur vägen kan vi fortsätta ;)

Efter 19 år i en liten by med 600 invånare, lämnade jag de Halländska skogarna mellan Ullared och Varberg, och drog till Stockholm där jag bott sedan dess. Jag är nu 30 år och bor söder om stan nära vattnet tillsammans med min partner Filip och våra lurviga barn, katterna Taco och Sture.

Utöver foto älskar jag skapande och estetik i stort. Film, musik, skrivande. Det ska dock nämnas att jag är fullständigt värdelös på pyssel. Kan knappt göra en rak linje med en linjal. Den nivån liksom. Men om ni behöver mig ihop med en linjal lovar jag att fixa det i tid!

Just nu jobbar jag för att få in mer skapande i mitt liv. Det är en viktig del men som man avsätter alldeles för lite tid till.
Jag började filma när jag var sex år (gjorde på riktigt egna serier, intervjuade folk på stan och hittade på sketcher!) och fotografera så fort pappa köpte första digitalkameran (med diskett!). Efter det har det hängt med på gymnasiet, arbete i fotobutiker och på tidningar. Det har alltid funnits där. Minns ni bilddagboken? Där är jag en av de som lagt upp flest bilder, någonsin, och det måste ju ändå säga något tänker jag, haha!

Jag kan inte sova utan öronproppar, går gärna på musikfestivaler (i somras var jag i Polen!), har ofta spelkvällar med veganknytis, åker allt på nöjesfält men vägrar gå spökhus trots att jag älskar skräckfilm, fuldansar konstant och fullkomligt älskar att bada. You name it - I’m in it!

Hur avslutar man en sånhär random grej då?
Jag älskar hummus och potatismos!Och självklart tar jag mobilbilder.