Men hej!

Det är lika bra vi börjar med det som brukar få flest att reagera med stora ögon: jag hatar kaffe och är inte särskilt förtjust i te. Nu när vi fått det ur vägen kan vi fortsätta ;)

Efter 19 år i en liten by med 600 invånare, lämnade jag de Halländska skogarna mellan Ullared och Varberg, och drog till Stockholm där jag bott sedan dess. Jag är nu 30 år och bor söder om stan tillsammans med min Filip och våra lurviga och fyrbenta barn, katterna Taco och Sture. Jag gillar att bo här! När jag går på stan brukar jag leka att jag är med i ett tv-spel och bara swoshar förbi alla människor till höger och vänster. Som en liten snabb ninja.

Jag älskar skapande i alla former - film, musik, skrivande. Det ska dock nämnas att jag är fullständigt värdelös på pyssel. Kan knappt göra en rak linje med en linjal. Den nivån liksom. Behöver ni mig ihop med en linjal lovar jag dock att fixa det i tid!

Jag började filma när jag var sex år (intervjuade folk på stan, gjorde dokumentärer, hittade på sketcher och gjorde hela serier, haha!) och fotografera så fort pappa köpte första digitalkameran (med diskett!). Efter det har det hängt med på gymnasiet, arbete i fotobutiker och på tidningar. Minns ni bilddagboken? Där är jag en av de som lagt upp flest bilder, NÅGONSIN (värt versaler?), och det måste ju ändå säga något tänker jag, haha!

Jag kan inte sova utan öronproppar, är ett fan av listor i alla former (jag har alldeles för många pennor och anteckningsblock, min sambo blir tokig på mig, hehe), hänger på musikfestivaler, har ofta spelkvällar med veganknytis, åker allt på nöjesfält men vägrar gå spökhus trots att jag megagillar skräckfilm, fuldansar konstant och ÄLSKAR att bada. You name it - I’m in it!

Hur avslutar man en sånhär random grej då?
Jag älskar hummus och potatismos och är en jäkel på att baka ett gäng veganska kakor! Säg till så tar jag med när vi ses!Och självklart tar jag mobilbilder.