“Jag dööör!! Vad fina!!! Verkligen!!! Taaaack!!!! Alltså du är så duktig!!! Vilken essens du fångat!!! Bilderna är helt fantastiska!!! Så rena i sin enkelhet men säger så mycket! Tack fina Erica!”
“En jordnära och glad fotograf med ärlig och nyfiken blick. Vi hade väldigt roligt under fotograferingen och bilderna är fantastiska. Erica fångade verkligen stämningen i vår familj och lyckades även med att få oss alla att känna oss bekväma under sessionen. Tack för fantastiska minnen!”

Ninel med familj


“Vilka fina foton du lyckades ta! Så duktig du är!! Så många av dem där du har fångat personlighet och sinnesstämning. Vi kommer definitivt rekommendera samt vilja fotas igen!”

Linda med familj


“Wooooow gud va fina! Dom är helt underbara! Så himla fina!”
”Erica tog familjefotografier hos oss som blev helt underbara. Hon fångade ögonlick på ett lättsamt och roligt sätt. Det blev ett minne för livet med magiska bilder.”

Victoria, Henry, Juni & Christian
“Wow vad fina bilderna är!!! Så kärleksfulla! Du är verkligen så duktig! ”
“Superduktig fotograf. Sån otrolig känsla i bilderna! Sen också härlig och lättsam som person! Mycket glädje under hela dagen. Märks att hon brinner för det hon gör.”

Sofia & Robin


“Kompetent fotograf. Trevlig och social, med kreativa idéer. Leverar alltid fotografier i toppkvalite! Har blivit fotograferad 3 olika ggr - graviditet, bebisbilder och bröllop. Kommer definitivt anlita igen!”

Nadja med familj


“Erica fotograferade vårat bröllop och vi kunde inte vara mer nöjda! Hon lyckades verkligen fånga oss, vårt brudfölje, våra gäster och så många detaljer från lokalen. En supertrevlig och skicklig fotograf som vi gärna anlitar fler gånger!”

Sabina & Christopher

“Rekommenderar verkligen Erica om du vill ha fina och roliga bilder. Ett minne för livet. Familjebilderna, porträttbilderna och syskon-och parbilderna är alla strålande fina. Har öga för hur en ska sitta/stå/titta/röra sig.”

Maria med familj


“Riktigt bra fotograf som direkt charmade sig in hos barnen och tog fantastiska bilder. Vi är så nöjda och rekommenderar Erica varmt!”

Kim med familj


“Erica fotograferade vår nyfödda bebis och vi är så glada för de fina bilderna! Kan varmt rekommendera Erica!”

Robin & Linnea